LMC Estonia

Eesti Nahkmeeste Klubi
Leathermen CIub of Estonia (LMC Estonia)  

Eesti Nahkmeeste Klubi eesmärk on levitada infot erinevate seksuaalsete fetishite kohta ning organiseerida klubilist tegevust oma liikmetele.

Meie klubisse kuuluvad homo- ja biseksuaalsed mehed, kes on kiindunud musta värvi nahk-, kummiriietusse, univormidesse, skinheadi, töömeeste tunkedega riietusse ja teksad/saapad stiili (kauboi, Tom of Finland).

Seksis ei ole meil tabusid. Ainukeseks piiriks on turvalisus seksides. Turvaseks on meie seltsis normiks, kuid ka ise peab selles suhtes hoolas olema.

Me ei häbene teineteisele tunnistamast, milline seks meile meeldib või millist me sooviks kogeda. Nõnda leiame oma (sala)soovidele lahenduse ja naudime seda üheskoos olles.

Me pole vägivaldsed ja suhtleme omavahel lugupidavalt ning heasoovlikult. Seksides võime kokkuleppel poolte vahel teha kõike, kuid mitte midagi vastu partneri tahtmist. Vanus, rahvus, usutunnistus ja muu ei mängi meie klubis mingit rolli.Klubi üritustel toimuv jääb ainult osaleja vahele.   Kõige selle tõttu on nahkmeeste liikumine kogu maailmas tugev vennaskond.
Klubiline tegevus annab võimaluse realiseerida oma soove ning võimaldab ka turvatunnet. Oleme meeste klubi, millega võib liituda igaüks, kes tunnistab klubi põhikirja ning tasub liikmemaksu.

Klubi üritustel on klubi liikmetele kohustuslik ja külalistele soovitav vastav klubiline rõivastus (ECMC dresscode}.

Klubi loodi oktoobris 1992 ja töötab seltsingu põhimõttel.
Klubi kuulub Euroopa moto- ja nahaklubide konföderatsiooni (ECMC), mis ühendab paljusid fetish- ja motoklubisid üle Euroopa. Peale selle kuulub klubi ka Põhjamaade fetishklubide liitu- Top of Europe (ToE)
Klubil embleem on lendav kararõngas.

Klubi liikmekaardiks on ECMC liikmekaart, mis on ECMC klubidel ühtne: See kaart avab selle omanikule ECMC fetishklubide uksed ning annab võimaluse ka soodusostudeks paljudes selle alaga seotud kauplustes Euroopas.